Het was weer een prachtige show. Kampioenen gefeliciteerd.

Corrie 330 grote winnaar in Middenmeer


Bron: website logo agraaf

Corrie 330

Tekst: 

Noord-Hollandse melkveehouders verdeelden woensdag de prijzen op de Wintershow Noord-Holland in Middenmeer. Grote winnaar was Corrie 330 (v. Big Malki) van de firma Kregel-Kalverboer uit Zuidschermer.


Bij de vaarzen was het kampioenschap voor Future Dream H. Liv (v. Silver) van Jacob Wijnker uit Avenhorn. Het reservekampioenschap ging naar Wijntje 234 (v. Brendan) van Peter Honingh uit Zuiderwoude.

Dagkampioene

Corrie 330 van de firma Kregel-Kalverboer schitterde in de middenklasse. De Malki-dochter won niet alleen het kampioenschap, ze werd uiteindelijk ook als dagkampioene uitgeroepen. Tevens won zij het uierkampioenschap. Het reservekampioenschap was voor Sonja 58 (v. Atwood) van Peter Akkerman uit Westbeemster.

Bij de oudere koeien zegevierde Trijntje 683 (v. Burns) van de Taurushoeve uit Assendelft. Reservekampioen werd Annie 79 (v. Burns) van Pieter Jan Groot uit Middenbeemster. De duurzaamheidsprijs was ook voor Trijntje 683, de rendementsprijs ging naar Alie 571 (v. Accoord) van de maatschap Helder-Pauw uit Middenbeemster.

Zoeken

Wijzigingen

sponsor rabobank